Mentés másként


Ez a téma szintén az újrahasznosításhoz kapcsolódik, és úgy döntöttem, hogy szentelek neki egy saját menüpontot.

Talán, Te is jártál már úgy, hogy volt egy kedvenc pohárkészleted… és ahogy teltek a hónapok, évek, a számuk egyre csökkent. Először csak egy törött el. Aztán még egy, szinte magától. A következőt imádott gyermeked verte le az asztalról… aztán a nagypapa volt túl szeleburdi… Maradt kettő. Vagy talán már csak egy…

Itt is több lehetőség közül választhatsz. Ha megoldható, pótolhatod az eltörött darabokat úgy, hogy újra vásárolsz párat, hogy ismét teljes legyen a készleted. Ha ez nem sikerül, akkor elajándékozhatod a megmaradt példányokat. Vagy játszhatod azt, hogy összevissza – vegyes poharakat tartasz otthon így minden alkalommal, amikor vendégeid jönnek, előadhatod a „jajjj, hát fogyóeszköz, valaki mindig eltör egyet-egyet, nekem csak ilyen szedett-vedett készletem van…” monológot.

Vagy vehetsz egy nagy levegőt, és készíthetsz belőlük valami mást. Gyertyatartót például…

Vagy vehetsz egy még nagyobb levegőt, és felkérhetsz engem, hogy készítsek belőle Neked valami mást. Valami egészen különlegeset. Valamit, ami otthonod dísze lehet.

Tegyük fel, hogy tárolsz otthon egy emléket. Mondjuk egy hatalmas pezsgősüveget. Eltetted, mert egy számodra fontos alkalomra kaptad ajándékba. A tartalma szépen lassan elfogyott, az üveget viszont nem dobtad ki, ragaszkodsz hozzá. És fent porosodik a padláson…
Adhatsz neki új értelmet, új életet. Vállalom, hogy a Te iránymutatásod alapján egyedi díszítéssel vonom be, és így felöltöztetve akár a nappalid különleges díszévé is válhat.
És ami nem elhanyagolható, hogy neki története van. Nem csak egy váza, amit levettél valami nagyáruház polcáról… Hanem a Te vázád, a Te saját történeteddel.

Itt léphetsz velem kapcsolatba!


Nincs termék

Később meghatározva Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés