Napi használatban

Az általam készített termékek finom bánásmódot igényelnek. Mindannyiuknak üveg az alapja, tehát törékenyek. Többféle ragasztásos technikával fedem be őket kenderfonallal, színes bőrrel, szatén és organza szalagokkal, fényes zsinórokkal, csillogó gyöngyökkel. Így kapják meg különleges ruhájukat.

Vigyázz rájuk, kérlek!

Nem ér Őket dobálni, a ruhájukat kapargatni, a gyöngyeiket feszegetni.
Gyakran portalanítsd a felületüket finom kefével vagy egy puha ecsettel. Az erre szolgáló eszközök mindig legyenek tiszták és szárazak.
Javaslom, hogy minden esetben tiszta kézzel fogd meg Őket, mert a bekoszolódott felületeket nehéz tisztítani. Ha mégis így alakulna, akkor mindenképpen várd meg, amíg megszárad és csak azután próbáld megtisztítani egy tiszta és száraz kefével vagy ecsettel. (Ha vázát vásároltál tőlem és nem dekorációs virágokat, hanem élő virágokat tartasz benne, akkor óvatosan töltsd meg vízzel. Nagyon fontos, hogy gyakran – naponta – cseréld is le a benne lévő vizet, ne hagyd beposhadni!)
Ha a tisztítás nem sikerül, akkor lépj kapcsolatba velem! Jelezd a problémát, küldj róla fényképet és én kitalálom a megoldást. Bizonyos esetekben szükségessé válhat az egyes rész-felületek cseréje, újra-fedése. Ez minden esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezi. Ha problémás a kivitelezés vagy nagy területet érint a javítás, akkor az költségekkel járhat, melyet a „bekoszoló” – vagyis a termék gazdája, a vásárló – fizet meg. Természetesen a javítás megkezdése előtt írásban egyeztetjük a részleteket.
Közös az érdekünk: a szép termék és a vásárlói elégedettség.

A gyertya-, és mécsestartókkal kapcsolatosan kérlek, tartsd magad a gyertyahasználat általános szabályaihoz. Égő gyertyát, mécsest ne hagyj őrizetlenül! Ne használd gyúlékony anyagok közelében! Vigyázz, nehogy felboruljon!
Használat közben a felületek felforrósodnak. Nem csak az üveg, hanem a fonalak, gyöngyök is! Minden esetben óvatosan nyúlj hozzá! Ha szükséges, használj védőkesztyűt!
A láng mindig felfelé melegít. Tehát minél lejjebb fogod meg a gyertyatartót, annál kisebb az esélye, hogy megégeted magad vele.

A lámpákban az izzó vagy az izzósor felmelegszik. Izzócserénél, a lámpa áthelyezésénél tartsd ezt szem előtt, kérlek!


Nincs termék

Később meghatározva Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés