Ünnepekre – Alkalmakra

Te hogy állsz az ajándékozással? Milyen a hozzáállásod az adáshoz? Karácsonyra ajándékozol, névnapra, születésnapra? Vagy a konkrét ünnepek nem is annyira fontosak számodra, hanem inkább a lendület visz, és akkor ajándékozol, amikor meglátsz valamit és azt mondod: „Igen, ez pont olyan… ez éppen Neki való!” És azonnal átadod, nem vársz egy olyan napra, amely a nagy többség szerint alkalmas és javasolt… Bármilyenek is az ajándékozási szokásaid, nálam jó helyen jársz.

Egy indanalinda termék akkor jó választás számodra, ha elutasítod a tömegcikkeket és utálod, hogy minden műanyag és minden nyomtatott…
Akkor jó választás, ha értékeled az egyediséget, a művészi értéket, ha fontos számodra, hogy az alkotónak arca is van.
Nálam válogathatsz a webshop-ban lévő vázákból, gyertyatartókból, lámpákból. De ha van elképzelésed, hogy a szerettednek milyen színvilágú, méretű, funkciójú ajándékot szeretnél, akkor egyedi rendelésre örömmel elkészítem Neked. Egyediség az egyediségben. Különlegesség a különlegesek között.
Hölgyeknek, uraknak, feleségeknek, férjeknek, nagymamáknak, nagypapáknak, tanároknak, üzlettársaknak… Orvosoknak, pácienseknek, fodrászoknak, masszőröknek… Nekik. Neki. Tőled.

Irány a webshop!

Egyedi megrendelés, felveszem a kapcsolatot.


Nincs termék

Később meghatározva Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés