Menyasszony – Vőlegény

Egy párkapcsolat komoly dolog. Legalábbis szerintem jó lenne, ha komolyan vennénk. A házasság pedig a legkomolyabb. Tanulni kell… szeretni, odafigyelni, törődni… határozottnak vagy éppen türelmesnek lenni… érvényesíteni a saját elképzeléseidet úgy, hogy közben a másik érdekei ne sérüljenek. Nehéz feladat. Kitartást, megbocsátást és fejlődni akarást igényel. De gyönyörű is egyben.

Úgy gondolom – és a tapasztalatom és azt mondatja velem  – hogy a házasság nem lila köd és nem tündérmese… Viszont ha megtanuljátok és jól csináljátok, akkor egy csodálatos egység.
Meg vagyok róla győződve, hogy fontos, hogy a házasságnak, az összetartozásnak jelképe legyen. Úgy, mint a karikagyűrű. Amit mindketten viseltek, együtt töltött életetek minden egyes napján. Ez a gyűrű ahányszor csak ránézel, emlékeztet az elköteleződésedre, a szeretetedre. Arra, hogy van egy csodálatos társad, akit Te választottál magadnak. Akivel boldog vagy. Mert mindent megteszel érte. Magatokért.

Ebből a megfontolásból hoztam létre, hívtam életre a Menyasszony – Vőlegény kollekciómat. Az összetartozás jelképét. Párban vannak. Mindig. Megvásárolhatjátok magatoknak, vagy kérhetitek nászajándékba. A lényeg, hogy közös otthonotokban méltó helyükre kerüljenek. Talán a hálószobátokba… Ezek a gyönyörűen kidolgozott gyertyatartók vagy éppen vázák a minőséget képviselik. Épp úgy, ahogy a Ti kapcsolatotok is. Minőségi anyagokkal, türelemmel, szeretettel és kitartással dolgozom ezeken az alkotásokon. Épp úgy, ahogy Ti a kapcsolatotokon. És az eredmény szívet melengető és szemet gyönyörködtető. Épp úgy, ahogyan a házasságotok.

Szeretettel ajánlom Menyasszony – Vőlegény kollekciómat családi fészketekbe, szerelmetek jelképeként.

Irány a webshop!


Nincs termék

Később meghatározva Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés