Egyedi tervezés

Számomra nagyon fontos az egyediség, a különlegesség. Azt szeretem a legjobban, amikor egy alkotás személyre szóló. Amikor nem az van, hogy megnézed a kínálatomat és választasz valamit. Hanem megfordul a folyamat: vagy Te és az igényed, és én elkészítem a Neked megfelelő tárgyat.
(Természetesen az anyagaim és az eszközeim lehetőségein belül.)

Ez történhet úgy, hogy megadod mekkora méretű terméket szeretnél, kb. milyen üvegből, díszítésre, színvilágra vonatkozó instrukciókkal. Esetleg küldhetsz képet az otthonodról – vagy az otthonod egy szegletéről – ahova az alkotást szánod. Így nekem is könnyebb a dolgom, mert a tárgyat a tér színvilágához, formáihoz tudom igazítani.

A másik lehetőség, ha egy konkrét üveget szeretnél általam megterveztetni és felöltöztetni. Ekkor megbeszéljük a termék leendő funkcióját, színvilágát, vezető motívumát. Ebben az esetben is küldhetsz számomra inspiráló fotót.

Egyedi tervezésnél az árak egyedi kalkuláció alapján kerülnek meghatározásra. Amennyiben saját üveget szeretnél díszíttetni, a műhelyembe való szállításról Neked kell gondoskodnod. Előre egyeztetett időpontban személyesen vagy futárszolgálattal.


Nincs termék

Később meghatározva Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés