Újrahasznosítás

Van nekem egy állandó témám. A „jobbítás”. A jobbá, használhatóbbá, szebbé tétel. Hogy minden a megfelelő helyére kerüljön. Akár úgy, hogy új funkciót vesz fel.
Szeretem a hozzáadott értékeket, a személyes jelleget.

Az újrahasznosítás is ilyen. Adott egy tárgy, aminek volt egy bizonyos szerepe. Megtette a dolgát, tovább mehet. Lehet újratölteni, lehet a szelektív hulladékgyűjtőbe dobni… de van egy harmadik út is. Ez pedig az újratervezés. Ránézni erre a bizonyos tárgyra, és elgondolkodni azon, hogy mire is tudnám használni… Mire lehet még jó? Mi másra lehet még jó? És ezen a ponton feléled a kreativitás, a teremtés. Ezt a folyamatot otthon is elvégezheted. Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod.

Kötsz valamit ide, ragasztasz valamit oda… mintát festesz amoda… és már előtted is áll valami egészen új, amit Te hoztál létre. És ilyened csak Neked van, senki másnak.

Én is éppen ezt csinálom, kifinomultan, művészi szinten. Gyere és nézd meg: videók link

Alkotásaim legnagyobb része újrahasznosított alapra készül. Ezek lehetnek boros/pezsgős/pálinkás üvegek, lekváros/befőttes üvegek, megfáradt fűszertartók, vagy túlélő poharak… (az utolsó darabos megmentésekről itt olvashatsz: Mentés másként link


Nincs termék

Később meghatározva Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés